EXPERTISE | SPECIALISME

Agro

Als ondernemer in de agrarische sector, wordt u geconfronteerd met enorm veel ontwikkelingen die uw bedrijf en bedrijfsvoering raken. Hoe houdt u rust en bepaalt u uw bedrijfsstrategie?


Kennis van de agrarische sector

Onze branchegroep Agro bestaat uit landbouwkundige ingenieurs, accountants, fiscalisten en ICT'ers. Dit multidisciplinaire team ondersteunt zowel de primaire agrarische ondernemer als de toeleveranciers van de agrarische sector. Door onze wortels in de agrarische sector, spreken we dezelfde taal als u en weten waar we het over hebben. Wij adviseren onder andere over strategievorming, financieringen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdrachten, herstructureringen, fiscale optimalisatie bedrijfsresultaat.

 

Vast contactpersoon

Wij hebben vaste contactpersonen met uiteraard ondersteuning van andere collega’s, mocht uw eigen contactpersoon even niet bereikbaar zijn. Hierdoor heeft u primair contact met iemand die uw sector en uw bedrijf, maar ook u als persoon kent, en tegelijkertijd een team van specialisten waar u altijd op kan terugvallen als dat nodig is.


Netwerk in de agrarische sector

Visser & Visser werkt samen met diverse spelers in de agrarische sector. Denk daarbij aan banken, leveranciers van software en diverse adviseurs. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om u snel en adequaat te helpen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur